Șofer de tir cu trei asigurări auto internaționale Cartea Verde, cu semne de falsificare

În punctul de trecere Tudora, polițiștii de frontieră au descoperit în urma unor verificări suplimentare asupra unui șofer de tir, trei asigurări auto internaționale Cartea Verde, cu semne de falsificare, transmite stiridinmoldova.md.

Ieri, 28 octombrie a.c., în jurul orei 11:55, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a prezentat un camion, cu numere de înmatriculare uzbece, la volanul căruia a fost legitimat un cetățean al Uzbekistanului. În timpul proceduri de control al trecerii frontierei de stat, polițiștii de frontieră au acționat conform analizei de risc, în acest sens fiind dispusă o analiză a documentelor prezentate și a altor acte deținute.

Ca urmare, în cabina acestuia au fost depistate trei asigurări auto Cartea Verde, două dintre care ar fi eliberate de autoritățile din Muntenegru, iar a treia – în Bulgaria. După cercetarea minuțioasă ale acestora, cu ajutorul tehnicii din dotare, s-a stabilit că toate actele sunt neveridice, prezentând indici clari de falsificare.

Astfel, pe numele șoferului de 30 de ani a fost pornită cercetare penală pe faptul deținerii actelor oficiale false. Polițiștii de frontieră continuă cercetările, în vederea elucidării circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.