Socialiștii insistă ca “legea miliardului” să fie votată azi: Vom aloca 600 mln lei pentru agricultori

Deputații PSRM insistă ca Parlamentul să examineze, astăzi, în mod prioritar proiectul legii privind anularea “legii miliardului” pentru a depista peste 600 de milioane de lei pentru fermieri. Președintele Comisiei Agricultură, socialistul radu Mudreac a declarat în plenul Parlamentului că a discutat subiectul și cu protestatarii.

“Am luat o pauză ca să luăm act de solicitări. Una din cele care este mai dificilă, este identificarea surselor pentru acoperirea pierderilor în 2020. Noi, reieșind din faptul că ei vor azi, mâine să fie identificate sursele, să fie la votarea în Buget aceste surse, noi venim cu o propunere și le-am vociferat și protestatarilor.

Reieșind din faptul că în ordinea de zi de azi se află proiectul 491, să fie votată. O altă doleanță care este, revizuirea TVA și am putea să avem o platformă pe care să discutăm această problemă”, a declarat Mudreac.

Amintim că deputații PSRM spun că agricultorii pot primi suplimentar 600 de milioane de lei, dacă astăzi toți deputații vor vota, în două lecturi, inițiativa ce prevede anularea legii prin care datoria pentru frauda bancară a fost pusă pe umerii cetățenilor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.