Sloganul Maiei Sandu continuă să provoace nemulțumirea în rândul societății civile. ANALIST: Lidera PAS ne datorează niște explicații

Candidatul PAS la funcția de președinte, Maia Sandu, trebuie să vină cu explicații: cine sunt, în viziune ei, “oameni buni”, și cine sunt „oamenii răi”. Asta pentru că sloganul Maiei Sandu “E vremea oamenilor buni” dezbină societatea moldovenească. Opinia a fost expusă de analistul politic Corneliu Ciurea la NTV Moldova.

„Acest slogan ne pune pe gânduri pentru că nu înțelegem exact pe cine îi are în vedere dna Sandu, ce categorii trebuie să fie extirpate, eliminate din societate, pentru că la o analiză riguroasă, ea ar trebuie să elimine din societatea moldovenească 70%  – 80% din populație. Maia Sandu trebuie să vină cu o explicație, căci e prea ambiguă această exprimare”, spune analistul.

Totodată, Corneliu Ciurea sugerează că acest slogan ar putea fi o capcană pentru lidera PAS, care, s-ar putea dovedi a fi “un om rău”. 

„Maia Sandu a fost în diverse guverne acuzate de corupție, nu a fost cel mai bun gestionar al sectorului educației, n-a excelat prin abilități extraordinare de manager, de asta e nevoie de precizare pe cine are ea în vedere “oameni buni” și „oameni răi”, căci, s-ar putea să fie chiar Maia Sandu „omul rău”, care își camuflează intențiile reale”, a mai spus Ciurea.

Amintim că mai mulți politologi, făcând o analiză a sloganului Maiei Sandu, au declarat că acesta este unul bolșevic.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.