Sfetnicii PAS, luați în furci de către un activist PPDA: Așa sunt curvele, fățarnicii

Lidera PAS, Maia Sandu, este indusă în eroare de unii sfetnici ai săi, care promovează războiul total împotriva PPDA.

În opinia activistului Platformei DA, Ion Șiman, aceeași sfătuitori au îndemnat PAS să cedeze cele mai importante funcții în perioada guvernării PSRM-ACUM, iar în prezent sparg toate oalele în capul liderului PPDA, Andrei Năstase.

“ACUM anume acești nenorociți care critică neobiectiv pe dl Andrei Năstase și mulți alții făcând-o pe-a politicienii un an în urmă urlau public și îndemnau PAS și Platforma DA să facă alianță cu PSRM, iar acum ? Așa sunt curvele, fățarnicii”, scrie Ion Șiman, într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Șiman, “există persoane concrete, un fel de sfetnici care au dus în eroare pe Maia Sandu și care au promovat răul cel mai mare, persoane de care da Maia de mult trebuia să scape”.

“Nu se mai poate de tolerat minciuna și manipularea, pe acești nemernici și manipulatori care fără pic de obraz dau lecții tuturora și chiar celor la tălpile picioarelor cărora nu pot pretinde, că sunt niște nulități comuniste, răul ce-l mai mare, mulți odrasle de comuniști sovietici și de servitori ai comuniștilor anilor de după 1990”, conchide activistul PPDA.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.