Serviciile de consultanță pentru PAS, oferite de către compania românească – ”Majoritas”, ar costa sute de mii de euro

 Serviciile de consultanță pentru Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), oferite de către compania românească – ”Majoritas”, ar costa sute de mii de euro. Despre acest fapt a dezvăluit Renato Usatîi în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune N4.  

 „Din ce am aflat eu, e o companie serioasă (Majoritas) și costă sute de mii de euro(…) o companie, consultările căreia coastă scump. Merge vorba de sute de mii de euro”, a relatat Usatîi. 

În același timp, sursele sigure ale portalului nostru ne-au declarat anterior că valoare contractului pentru așa-numitele servicii de consultanță oferite de compania ”Majoritas” și Lucian Despoiu pentru PAS (în perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, post-electorală și perioada campaniei electorală pentru alegerile parlamentare anticipate), ar fi de peste 1 MILION de euro.   

De precizat că, Președintele partidului pro-prezidențial, Igor Grosu a menționat recent că pentru serviciile acestui polit-tehnolog din România, Lucian Despoiu și a companiei ”Majoritas”, a fost achitată o sumă mizeră de doar 161 172 lei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.