Șeful statului, Igor Dodon, a prezidat o ședință de lucru cu ambasadorii Republicii Moldova acreditați în alte state

Șeful statului, Igor Dodon, a prezidat o ședință de lucru cu ambasadorii Republicii Moldova acreditați în statele membre ale Uniunii Europene, în Marea Britanie, Confederația Elvețiană, Japonia, în Consiliul Europei și pe lângă Comisia Europeană, transmite stiridinmoldova.md.

În cadrul întrevederii, Igor Dodon le-a cerut ambasadorilor să informeze obiectiv și corect partenerii noștri externi despre situația din Republica Moldova.

„Am atras atenția diplomaților asupra necesității consolidării relațiilor de cooperare cu partenerii europeni, ceea ce presupune, mai întâi de toate, informarea obiectivă și directă a conducerii acestor țări despre situația din Republica Moldova, despre strategia politicii externe și despre alte chestiuni principiale relative statului”, a scris Igor Dodon.

Astăzi, în cadrul unei ședințe la Ministerul de Externe, președintele Igor Dodon a cerut rezultate concrete de la ambasadorii Republicii Moldova, acreditați în alte state. Igor Dodon le-a cerut să nu uite că nu se află la odihnă în afara țării și primesc salarii, achitate de contribuabili.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.