Șeful statului, către partenerii din SUA: Voi știți tot ce le-a promis Plahotniuc rușilor?

Șeful statului, Igor Dodon, a venit cu un mesaj pentru partenerii din SUA. În cadrul emisiunii “Președintele Răspunde” el a lăsat să se înțeleagă că există documentate, care demonstrează că fostul lider PDM, Vlad Plahotniuc, și-a luat mai multe angajamente față de Federația Rusă.

„Voi știți tot ce le-a promis Plahotniuc rușilor? Știți documentele care el le-a transmis? Angajamentele care și le-a luat față de ruși? Sunteți siguri pe cine apărați? Acesta este argumentul de bază, din câte înțeleg: că el a fost împotriva rușilor și pentru americani. Dar voi sunteți siguri de chestia asta? Eu nu sunt așa de sigur. Eu pe depărat nu sunt sigur și sunt și documente, care confirmă. Ori voi îl țineți acolo ca să îl utilizați împotriva lui Dodon la alegeri, stimați parteneri?”, a declarat Igor Dodon.

În cadrul aceleași emisiuni, șeful statului a dezvăluit că în iunie 2019, Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu oficialul rus Dmitri Kozak chiar în birul președintelui.

„În cabinetul ăsta, la începutul lui iunie de anul trecut, stătea Plahotniuc, stătea Kozak, stăteam eu și dacă ați ști voi ce promitea Plahotniuc lui Kozak în cabinetul acesta… Diferența este că eu nu am apucături să înregistrez oamenii, cum ei înregistrează. Da poate alții înscriu. Dle Plahotniuc, sunteți sigur? Dacă ați ști ce semna el aici. Dar toate astea doar sunt undeva, doar sunt. Credeți că против лома нет приема?”, a spus Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.