Secereanu, despre ştirea falsă privind starea sănătații liderului PDM: Este mare păcat să pui în jocul murdar la care asistăm în perioada de după alegerile recente sănătatea unui om

Fostul deputat şi jurnalist Ştefan Secăreanu, se arată indignat de ştirea falsă despre starea sănătăţii liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustul Jurnal, transmite stiridinmoldova.md cu referire la politics.md.

„Vreau un singur lucru: să fiu tratat respectuos ca cititor cu dreptul de a fi informat corect de către cei care și-au asumat responsabilitatea de a practica jurnalismul.

Dacă știrea este falsă și a fost difuzată cu rea intenție, pentru a mă manipula, nu vă mai citesc în viața mea!”, a scris Secăreanu, într-o postare pe Facebook.

În opinia lui Secăreanu, este mare păcat să pui în jocul murdar la care asistăm în perioada de după alegerile recente sănătatea unui om.

„Dacă e minciună, s-a întrecut orice limită! În această situație, alegătorii ar trebui să facă abstracție de partidele iresponsabile care au ajuns în Parlament și de presa pe care acestea o controlează și să-și hotărască singuri soarta!”, conchide Secăreanu.

Amintim că purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari, a declarat astăzi că ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă.

„În legătură cu MINCIUNILE promovate de trustul de propagandă și fake news Jurnal, legate de posibile probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, fac precizarea că sunt FALSURI, așa cum este tot conținutul promovat de acest instrument de propagandă. Sunt nevoit să-i dezamăgesc pe propagandiști, dar și pe cei care stau în spatele lor și să-i anunț că domnul Plahotniuc este în formă maximă, muncește împreună cu echipa pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit de pe urma iresponsabilității unor politicieni, care încearcă să creeze haos și instabilitate în țară”, a scris Vitalie Gămurari, într-o postare pe Facebook.

Gămurari le-a cerut propagandiştilor de la Jurnal să dezmintă minciunile publicate, iar celor care au preluat informațiile false să verifice sursa acestora. „Pentru politicienii din opoziție și propagandiștii lor: atenție, consumul exagerat de fructe de mare poate crește nivelul mercurului și afecta starea psihică”, a mai scris, ironic, Gămurari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.