Se cere judecarea Maiei Sandu pentru TRĂDARE de patrie

Candidatul PAS la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, ar trebui să fie judecată pentru trădare de patrie. Asta pentru că politicianul a declarat că este gata să voteze unirea, are cetățenia României, iar acțiunile ei distructive în calitate de ministru al educației au dus la distrugerea sistemului de învățământ din Moldova. O declarație în acest sens a fost făcută de către Mișcarea Populară “Salvăm Moldova”.

“Pentru Maia Sandu nu există istoria Moldovei, ea îl susține pe complicele lui Hitler, Mareșalul Antonescu, la ordinul căruia, în timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, s-a scurs sângele a zeci de mii de oameni. Sandu a trădat țara pe care vrea să o conducă. Dacă Maia Sandu va deveni președinte, ea va preda Republica Moldova României și nu va cere părerea poporului”, se arată în declarație.

Reprezentanții Mișcării au făcut un apel la susținătorii lui Renato Usatîi și la toți patrioții Moldovei să nu-i permită “candidatului-distrugător, Maia Sandu, să ajungă în cea mai înaltă funcție publică”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.