Schimbare de look: O femeia a început să albească la 21 de ani

Părul frumoasei Sara Eisenman a început să albească la 21 de ani. Rușsinată de aspectul ei, a început să folosească frecvent vopsea și să-și acopere firele cărunte, transmite stiridinmoldova.md.

Femeia a povestit că schimbarea ei de look s-a petrecut peste noapte și i-a afectat enorm stima de sine. Pentru o simplă fată din Arizona, un astfel de aspect fizic a devenit o corvoadă, iar mersul la salon și vopsitul s-au transformat în ritualuri săptămânale.

Sara a povestit că timp de ani buni nu a permis nimănui să-i vadă părul natural. Totul s-a schimbat însă după nașterea celui de-al doilea copil al său, Naomi.

Ea spune că, brusc, s-a simțit liberă și iubită exact așa cum era și a renunțat să mai apeleze la trucuri de frumusețe pentru a-și ascunde podoaba capilară. Soțul ei i-a fost mereu alături, iar când cei din jur îi spuneau că arată ca o vrăjitoare, ea îi ignora.

Astăzi, Sara are 44 de ani și este mândră de părul ei alb, ba chiar a devenit celebră pe internet datorită felului în care arată. Într-un articol de pe Healthy Food House, a mărturisit că regretă că și-a ascuns autenticitatea și a permis societății timp de ani buni să îi dicteze alegerile.

Sara vrea acum să încurajeze alte doamne și domnișoare să nu se conformeze standardelor de frumusețe și să se accepte așa cum sunt.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.