Scenariu surprinzător: Plahotniuc ar negocia indirect cu Maia Sandu debarcarea Guvernului Chicu şi formarea unui nou Executiv

Discuţiile dintre PAS şi grupul Candu privind debarcarea Guvernului Chicu şi eventuala formare a unui nou cabinet de miniştri ar putea fi purtate indirect între oligarhul Vlad Plahotniuc şi Maia Sandu, fără ştirea unor alţi fruntaşi ai Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Supoziţia vine din partea deputatului PSRM, Vasile Bolea, şi a fost făcută la postul de televiziune NTV Moldova.

„Andrian Candu spunea că ei, cei de la Pro Moldova, poartă discuţii cu Platforma DA, cu PAS, pentru a închega o altă majoritate sau pentru a da jos Guvernul Chicu. Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a spus ca nu este adevărat. Deci cine minte? Candu sau PAS? Este o enigmă: sau ei personal nu au discutat? Probabil că discuţiile se duc prin soli, sfetnici etc”, a declarat Vasile Bolea.

Amintim că deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Litvinenco, a declarat că formaţiunea condusă de Maia Sandu nu negociază cu grupul Candu debarcarea Guvernului Chicu şi formarea unui nou Cabinet de Miniştri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.