Sandu, preia cu succes practicile omologului său din Ucraina, de a căuta un inamic și vinovații pentru toate eșecurile sale, susține Batrîncea

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, preia cu succes practicile omologului său din Ucraina, Vladimir Zelensky, de a căuta un inamic și vinovații pentru toate eșecurile sale. Declarația a fost făcută de către președintele executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, la postul de televiziune Primul în Moldova.

“Vedem cum oamenii sunt speriați de război, se instaurează panica în societate, nimeni nu mai știe ce va fi mâine”, a declarat Batrîncea.

Potrivit lui Batrîncea, PAS are o singură reușită, cea de a da vina pe cineva: pentru creșterea prețurilor, dau vina pe piața internațională, se scumpește gazul – vinovată e compania Moldovagaz. Socialistul este de părerea că această practică nu va ține mult, deoarece oamenii obosesc de acțiuni incompetente și înțeleg cine, în realitate, poartă răspunderea pentru haosul din țară.

Share this Post!

Related post

1 Comment
  1. Klaus 1 februarie 2022 at 20:57 - Reply

    Probabil că auditul la compania cu nume rusesc, controlată de GAZPROM, va da răspuns – cine a creat haosul prețurilor pe ambele maluri ale Bîcului. Zicea un expert din FR, că Kremlinul aplică tactica portmoneului/KULIOKULUI față de oricine. Nu asculti de Kremlin, aplicăm…. blocada economică, embargou, folosim buldozerele contra legumelor și fructelor din RM… etc etc … Rogozin ne mai speria și cu Moș Gerirlă. Vă amintiți … Pe vecini îi spericu cu .. bombardierele …Deaceea demagogia se va întoarce contra celor ce o promovează.

Leave a Comment

Your email address will not be published.