Roșul este o culoare ce domină în acest sezon

În fiecare an designerii fac obsesii pentru câte o culoare anume. Chiar dacă acest lucru are de cele mai multe ori la bază o strategie de marketing, există și trend-uri care ajung să fie adoptate în cel mai firesc mod cu putință, transmite stiridinmoldova.md.

Roșul este o culoare ce încă domină scena street style și, deși greu de abordat, există variante de styling-uri care te pot ajuta să ai un look echilibrat, deloc agresiv din punct de vedere vizual.

Întotdeauna combinația roșu-negru mi s-a părut greu de stăpânit, dar poți încerca asta dacă alegi piesele corecte și accesorizezi corespunzător.

Iată 8 modalități prin care poți integra roșul în ținutele tale:

1. Pantofii-bijuterie – alege unii din satin de mătase, cu un toc spectaculos și poartă-i cu o rochie albă, diafană. În spiritul momentului, poți folosi și o bijuterie pentru gleznă.

2. Puloverul XXL – cu mâneci supradimensionate, acest pulover arată cel mai bine alături de o fustă dintr-un material mult mai prețios – tul, mătase, chiar brocart.

3. Trenciul din latex, piele sintetică sau orice fel de material tehnologic nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Alege, evident, unul roșu.

4. Baby bag – o geantă mică, roșie, cu buline, va aduce un plus de culoare oricărei ținute.

5. Blazerul cu umeri structurați – poartă-l cu colanți modelatori negri ;i o pereche de saboți prețioși.

6. Cizmele mușchetar – alături de o rochie lungă, vintage, din mătase, nu vor arăta deloc vulgar.

7. Costumul masculin– îl poți purta oricând, cu pantofi sport de inspirație 90s.

8. Pantalonii de inspirație punk – cel mai bine îi mixezi cu o pereche de bocanci în spiritul celor creați de Rick Owens.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.