Rihanna și Serena Williams fac istorie

Nu mai este un secret pentru nimeni că Rihanna și Serena Williams sunt două femei puternice, independente și de succes, iar cel mai recent clasament realizat de Forbes vine să confirme, încă o dată, acest lucru, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit clasamentului anual Cele mai bogate femei Self-Made din America în 2019, realizat de Forbes, Rihanna ocupă primul loc în topul cântărețelor, cu o avere estimată la 600 milioane de dolari. Forbes precizează că o mare parte a averii Rihannei se datorează parteneriatului cu LVMH, alături de care a lansat în 2017 linia de cosmetice Fenty Beauty.

Următoarele poziții în clasamentul cântărețelor sunt ocupate de Madonna (570 milioane de dolari), Celine Dion (450 milioane de dolari), Beyoncé (400 milioane de dolari) și Taylor Swift (360 milioane de dolari).

Una dintre marile surprize ale clasamentului Forbes îl constituie prezența Serenei Williams, fiind prima atletă din istorie care este inclusă în acest top. Cu o avere estimată la 225 milioane de dolari, acumulată, conform Forbes, datorită inteligenței și brandului ei mai degrabă decât loviturilor de pe terenul de tenis, Serena dovedește încă o dată că motivele pentru care o admirăm sunt nenumărate. În luna aprilie a acestui an, Serena a anunțat oficial lansarea companiei Serena Ventures, dar a investit în secret în companii care se concentrează pe încurajarea femeilor de culoare și susținerea a mai multe cauze umanitare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.