Replica lui Ceban pentru Gavrilița: Nu veți mai fi asigurați cu coridoarele verzi

Primarul general Ion Ceban a venit cu o reacție cu privire la declarațiile făcute de prim-ministrul Natalia Gavrilița, unde s-a referit la informația privind coridorul verde. Edilul a spus că aceste informații sunt publice și nicidecum secret de stat.

„Am văzut declarațiile făcute de prim-ministra Natalia Gavrilița cu referire la coridorul verde. Stimați guvernanți, haideți să ne axăm pe problematica municipiului Chișinău. În anul viitor vor fi realizate mai multe proiecte pentru oameni. Pentru oamenii care plătesc impozite, care ajung în bugetul municipal, dar care ajung abuziv în  bugetul de stat. În continuare vreau să vă anunț că am ridicat arhiva din ultimele luni cu referire la coridoarele verzi, și de fapt erau câte 80 de solicitări pe zi, nu câte 47. Eu cred că dvs trebuie să vă fie rușine de acest lucru.”.

„Nu sunteți mai privilegiați decât alții. Mereu ați vorbit că veți renunța la privilegii de acest tip.. Eu nu mă plimb cu pază de stat. Nu insist pe coridorul verde, iar mai mult nu veți mai fi asigurați cu coridoarele verzi. Plecați la servicii ca oamenii de rând. Să stați în ambuteiaje și înțelegeți problemele oamenilor. Această informație este cu caracter public pentru că ține de interes public. Este o rușine ceea ce am auzit. De interes public sunt prețurile la gaz, care îl cumpărați din Olanda sau alte țări, contractele pe care le încheiați cu nu știu ce companii din India, fără ca să vedem transparența, dezbaterea pe buget, care trebuie să fie publică – cu toți oamenii. Acceptați părerea oamenilor care vor să fiți alături de ei, nu în coridoare verzi. Multe alte lucruri – procurarea de vaccin, de echipament, testele pentru profesori. Furnizați rezultate, dar să nu bateți limba la microfoane”, a declarat Ceban.

Amintim că primarul general a declarat că o parte dintre ambuteiajele din capitală se formează anume din cauza solicitărilor de coridoare verzi, pentru demnitarii de stat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.