Reniță: Aroganța și lipsa de compasiune a Maiei Sandu sunt tratate cu reticență de oamenii de la sate

Lidera PAS, Maia Sandu, este oportunistă, cinică, fără scrupule, care nu se rușinează deloc de nuditatea sa politică. Jurnalistul Valeriu Reniță a ajuns la această concluzie încă în perioada în care Sandu a renunțat la fotoliul de prim-ministru, în toamna anului 2019.

“După ce a plecat din funcția de premier, mulți au așteptat că Maia Sandu își va schimba tonul și se va rușina de nuditatea sa politică. Însă după acest cnocaut politic și un stres puternic, după ce a dispărut câteva luni din prim-planul vieții politice, Maia Sandu s-a întors și a început să repete aceleași lucruri pe care le spunea până la jurământul strâmb de a nu face alianță cu socialiștii, până când Dmitri Kozak nu i-a dăruit funcția de premier. Cum poate fi catalogat un astfel de comportament? Fie că este un Mesia, fie un cyborg, fie un om foarte naiv sau chiar prost”, scrie Valeriu Reniță, într-o postare pe Facebook.

Autorul mai spune că temele sale de campanie, care vizează democrația și drepturile omului sunt insuficiente pentru realitățile din Republica Moldova. “Nu lupta pentru drepturi ne va întoarce Transnistria, nu principiile democratice, ci principiile unui stat puternic ne vor apăra de influența externă”, mai scrie Reniță.

Acesta constată, de asemenea, că aroganța și lipsa de compasiune a Maiei Sandu sunt tratate cu reticență de oamenii de la sate.

“În localitățile rurale, Maia Sandu este tratată cu răceală și circumspecție, ca pe o străină. Oamenii simpli au înțeles că Maia Sandu este doar o alternativă la normele morale”, conchide Valeriu Reniță.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.