Reacție halucinantă, Năstase recunoaște public faptul că informațiile difuzate de Jurnal TV despre starea de sănătate a lui Plahotniuc sunt intoxicare cu zvonuri

Reacție halucinantă a liderului PPDA, Andrei Năstase, după ce președintele PDM, Vlad Plahotniuc, a apărut astăzi la briefingul formațiunii, spulberând minciunile despre pretinsele probleme de sănătate pe care le are, tranmsite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Într-un discurs plin de răutate, probabil orbit de furie că pierde orice speranțe să ajungă la putere, Năstase a confirmat un adevăr cunoscut de toată luma. Și anume, că Jurnal TV, postul care aparține nașului său de cununie, oligarhul condamnat Victor Țopa, este o sursă de manipulare și atacuri mincinoase la adresa oponenților săi.

„Disperare, iată ce spun ochii lui Plahotniuc, apăruți in spatiul public după o absență de cârtiță, conspirații și intoxicare a vieții noastre cu zvonuri și vicleșuguri securiste”, se conține într-o declarație publică a liderului PPDA.

În acest mod, Năstase recunoaște public faptul că informațiile difuzate de Jurnal TV despre starea de sănătate a lui Plahotniuc sunt intoxicare cu zvonuri. Reacția bolnăvicioasă a lui Năstase vine, probabil, după ce, fiind manipulat chiar el de minciunile de la Jurnal TV, a distribuit aceste zvonuri false pe rețele de socializare.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al PDM Vitalie Gămurari a precizat că aceste informații sunt falsuri și fake news-uri. «Solicităm propagandiștilor de la trustul Jurnal să dezmintă minciunile publicate, la fel și celor de la anumite instituții media, care au preluat informațiile false fără să facă o minimă verificare», a precizat Gămurari.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.