Războiul dintre PAS şi PPDA a intrat în faza parabolelor jignitoare: Maia Sandu este făcută “vacă alintată” de Inga Grigoriu

Războiul dintre PAS și PPDA a intrat deja în faza parabolelor jignitoare. Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu este comparată cu o vacă de deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu, după ce și-a atribuit în totalitate meritul în cazul ajutorului oferit de România Republicii Moldova.

Inga Grigoriu s-a arătat deranjată de faptul că Maia Sandu nu tolerează critica şi spune că acest comportament îi aduce aminte de India, acolo unde doar vacile nu pot fi atinse, deoarece sunt considerate “vaci sacre”.

“Întrebați copilul dvs, dacă știe de ce în India vacile sunt sacre și nu ai voie să te atingi de ele. Cică, dacă ți-a intrat în casă și ți-a făcut un morman de mizerie, nu ai voie să le dojenești. Că-s vaci sacre. Așa este primit la ei”, scrie Inga Grigoriu, într-o postare pe Facebook.

Inga Grigoriu are și premoniții sumbre în legătură cu viitorul politic al “vacii sacre” din politica moldovenească.

“Țin minte un episod din copilărie. Aveam și noi o văcuță și tare am alintat-o de mică. Când s-a făcut nițel mai mare, m-am trezit cu ea că iese țanțoșă din casă, rugumând cu plăcere floarea mamei. Ei, cum să o dojenești dacă tot noi am alintat-o. Am mers pe urmele ei și i le-am găsit pe canapeaua din salon, pe covor, iar floarea mamei a fost distrusă. Într-un final, peste câțiva ani, ceva s-a întâmplat cu văcuța noastră alintată. Nu îmi amintesc exact, știu doar că istoria a fost tristă. După asta nu am mai avut văcuțe”, a scris Inga Grigoriu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.