Pune mâna pe carte! Răspunsul lui Andrei Năstase pentru o tânără care a spus că o vrea pe Sandu președinte

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îşi iese din balamale, atunci când internauții optează pentru candidatura liderei PAS, Maia Sandu, la funcția de președinte al Republicii Moldova.

De multe ori acesta recurge la etichete şi un limbaj arogant, aşa cum s-a întâmplat în cazul postării Anei Caraghiaur, care a scris: “Maia Sandu, Preşedinte!”.

Replica lui Andrei Năstase a fost una suburbană: “Aura Caracheaur pune mâna pe carte”. Remarca lui Năstase i-a încântat pe simpatizanții PPDA, care s-au grăbit să o aprecieze.


Anterior, şi fostul ministru al Justiţiei în Guvernul Sandu, Stanislav Pavlovschi, simpatizant al PPDA, a scris, într-o postare pe Facebook, că lidera PAS, Maia Sandu, ar fi devenit ostatica propriului anturaj, care îi alimentează orgoliile.

„Eu admit că Maia Sandu are intenții bune, însă ea a devenit ostatica anturajului său – anturajul care nu numaidecât are idealurile pro-europene, împărtășite de ea. Dacă dânsa, în cel mai scurt timp, nu va face ordine în rândurile grădiniței de copii care o înconjoară, putem anticipa scăderea bruscă a popularității ei”, mai scrie Pavlovschi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.