PSRM va contesta la Curtea de Apel legea care interzice panglica Sfântului Gheorghe

PSRM va contesta la Curtea de Apel legea care interzice panglica Sfântului Gheorghe. Într-un comunicat de presă emis de socialiști, se menționează că formațiunea nu recunoaște acest document ca fiind legitim.

„Partidul Socialiștilor condamnă categoric adoptarea de către majoritatea parlamentară în lectura finală a legii care interzice panglica Sf. Gheorghe. Considerăm că aceasta este una dintre cele mai rușinoase acțiuni ale actualei guvernări, întruchipate de PAS. Este semnificativ faptul că această lege rușinoasă a fost votată anume astăzi, 14 aprilie, când deputații Partidului Socialiștilor au organizat o acțiune de protest împotriva fărădelegilor autorităților, care l-au arestat ilegal pe colegul nostru Marcel Cenușă, președintele raionului Cahul”, au declarat socialiștii.

Totodată, PSRM promite că va acorda asistență juridică deplină fiecărui locuitor al țării care va considera că e de datoria sa să poarte panglica Sf. Gheorghe la 9 Mai, în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Victoriei asupra ciumei fasciste.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.