PSRM, despre cele 100 de zile de mandat ale Maiei Sandu: Dezamăgire și haos!

Cele 100 de zile de activitate ale președintelui Maia Sandu pot fi caracterizate prin dezamăgire și haos. Despre aceasta socialistul Vasile Bolea a declarat în cadrul unui briefing de presă, analizând primele trei luni de mandat ale șefului statului.

“Am văzut vineri raportul pe care președintele Maia Sandu l-a prezentat, un raport chinuit, în care dânsa încerca să justifice de ce nu a făcut absolut nimic din ceea ce le-a promis cetățenilor. Însă problema cea mai gravă nu este că nu a făcut nimic, fiindcă era clar de la bun început că nu va face și nu va fi capabilă, dar una e să nu faci nimic și alta este să faci acțiuni împotriva propriului popor, împotriva Constituției și să bagi țara în haos”, a declarat Bolea.

Vasile Bolea susține că de la intrarea în funcție a președintelui Maia Sandu, criza pandemică a fost complet scăpată de sub control și azi avem mii de îmbolnăviri și sute de decese.

„Și de parcă asta nu era suficient de tragic, azi avem și scumpiri după scumpiri, avem haos instituțional, țara nu are Guvern funcțional, în schimb are un președinte care ne explică în câte avioane prăbușite ar încăpea moldovenii decedați. Și mai avem o schimbare proastă și neașteptată: în mandatul cetățeanului român Maia Sandu, România a fost nevoită să oprească ajutorul financiar acordat țării noastre, din cauză că nu avem un guvern funcțional, pentru că președintele țării are preocupări electorale mult mai importante, decât nevoile cetățenilor. Maia Sandu practic a sabotat ajutorul românesc. Și nu se exclude că putem pierde și suportul financiar de la FMI, apoi și alte finanțări”, a mai spus Bolea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.