Protestatar: Nu am trăit așa nici după război

Am ajuns la sapă de lemn, nu am trăit atât de greu nici după războiul din anii 40, a declarat o protestatară la mitingul de protest organizat duminică la Chișinău. Pensionara se plâns de scumpirile din ultimele luni, care spune că o face să îndure foamea.

”La ce am ajuns? Nu am trăit așa nici după război. Degrabă ne va da pâinea câte 200 de grame. Suntem un popor unit, muncitor, frumos, un popor de gospodari. Când a mai fost în Moldova până a veni Sandu, o de țară de aur cu gospodari, să ne conducă America, Germania, România. Oare suntem un popor cel mai prost în lume? Îmi plânge inima de țara, poporul meu, copii și nepoții mei. Unde să se ducă, că lumea s-a umplut de ei? Am ajuns la sapă de lemn. Trăim o scumpire nebună”, a spus protestatara.

În fața Parlamentului și Președinției se desfășoară o acțiune de protest apolitic față de acțiunile guvernării PAS și a președintelui Maia Sandu. Protestatarii cer oprirea măsurilor antisociale și cer respectarea drepturilor la libera exprimare și la o viață decentă. Oamenii scandează lozinci ”Nu distrugeți țara”, ”Ne-ați adus doar sărăcie și hoție”, ”PAS sinonimul sărăciei”, ”Sandu – lichidatorul Moldovei”, ”Jos regimul Sandu”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.