Procuratura Generală confirmă că investighează cazurile de corupere a deputaților

Procuratura Generală confirmă declarațiile făcute de președintele Igor Dodon, potrivit căruia mai mulți deputați PSRM și PDM au depus depoziții pentru că s-a încercat coruperea acestora.

Solicitată să confirme sau să infirme declarațiile făcute de Igor Dodon, Maria Vieru, purtătorul de cuvânt al PG, a declarat pentru noi.md că aceste cazuri sunt investigate de către oamenii legi.

„În prezent, Procuratura, prin subdiviziunile sale specializate, investighează cazurile de corupere a deputaților, ancheta fiind în desfășurare. Pentru a nu împiedica bunul mers al acțiunilor de urmărire penală, alte detalii, la această etapă, nu pot fi făcute publice. Vom oferi informații după realizarea acțiunilor planificate și obținerea anumitor rezultate”, a spus Vieru.

Amintim că, Igor Dodon a declarat aseară în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” că în jur de 15 deputați au depus depoziții la Procuratura Generală pentru că s-a încercat coruperea acestora de către alți parlamentari pentru a părăsi PD și PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.