Problemele țării se vor rezolva cu capul de asfalt? Ce îi leagă pe Maia Sandu, Dorin Recean și noul consilier prezidențial, Ana Revenco

Noul consilier în domeniul apărării și securității naționale al președintelui Maia Sandu, Ana Revenco, este verișoara lui Dorin Recean, scrie Telegraph.md. Despre relația de prietenie dintre Maia Sandu și Dorin Recean se vorbește încă din perioada PLDM, când cei doi au făcut parte din Guvernul lui Vlad Filat.

“Ministrul Afacerilor Interne în exerciţiu, Dorin Recean, a profitat de ultima şedinţă a actualului Guvern ca să o “strângă aproape” pe Maia Sandu, ministrul Educaţiei în exerciţiu. Într-o poză de familie, făcută la finalul şedinţei de către membrii Cabinetului de miniştri, Recean şi-a permis să o ţină de şold pe Sandu, într-un mod foarte intim”, scria kankan.md în 2014.

Recent, în presă au apărut informații că Dorin Recean neoficial o consultă pe Maia Sandu.

Amintim că Dorin Recean a fost ministru de Interne și viceministru al Tehnologiei Informației. Numele lui Recean a fost implicat în mai multe scandaluri, precum cel cu diploma de master falsă, care ar fi fost cumpărată de la o piață din Capitală. Totodată, colegul de guvern al Maiei Sandu s-a remarcat în spațiul public în scandalul legat de indicațiile date șefului de la Fisc, Nicolae Vicol, ca inspectorii să nu facă controale unor agenți economici apropiați de PLDM. Într-o interceptare făcută publică atunci, Recean îl amenința pe Vicol că îi „va da cu capul de asfalt și cu capul de perete” pe cei care nu vor executa ordinele sale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.