Primarul Ion Ceban lansează Mișcarea Alternativă Națională

Primarul general Ion Ceban spune „STOP” guvernării neprofesioniste, care conduce Republica Moldova și lansează „Mișcarea Alternativă Națională”. Cu acest anunț a venit primarul general Ion Ceban într-un briefing de presă.

„Chișinăul a devenit exemplu că se poate reuși, și că în sfârșit cetățenii acestei țări, pot fie mândri de locul unde sau născut.

Locul unde vrei să trăiești și să-ți poți permite nu ceea ce se promite frumos doar în campanii electorale, dar ce se poate cu adevărat.

Dezastrul care este astăzi vine de la la nivel central – lipsă de viziune, lipsă de programe, de proiecte, nu există pregătire, nici abordare profesionistă, nu au oameni competenți.

În schimb ce avem – minciuni tirajate, informații publice ascunse, lipsa de respect față de mass-media, show-uri ieftine. Aceste lucruri determină R. Moldova să facă pași înapoi. Mesajele despre democrație, lupta cu corupția sunt doar un paravan al ilegalităților care se comit cu preluarea tuturor instituțiilor în stat și cu hărțuirea oamenilor la locurile de muncă.

Nu pot rămâne indiferent și îmi pasă de ce se întâmplă. Știu că această alternativă poate fi o MIȘCARE pe care astăzi oficial o declar că o inițiez „Mișcarea Alternativă Națională” MAN. Ideea îmi aparține, iar echipa îmi este alături pe parcursul a doi ani! Care vor fi pașii ulteriori la fel voi anunța public! Cert este, eu rămân să fiu primarul tuturor, să-mi fac munca pentru dezvoltarea Chișinăului și suburbiilor, iar proiectele și faptele cu adevărat importante pentru oameni, de la centru pot fi înmulțite spre toate localitățile din toate Raioanele Țării. Toți merită să trăiască bine, acasă, în Republica Moldova”, a declarat Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.