Primarul general, Ion Ceban: Strada Sfatul Țării va fi deschisă pentru toți participanții în trafic

Cu scopul de a fluidiza traficul rutier în municipiul Chișinău, strada Sfatul Țării din centrul capitalei urmează a fi deschisă pentru toți șoferii.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a menționat că o solicitare în acest sens a venit din partea SPPS și INSP.

„Specialiștii noștri au analizat situația și au venit cu propunerea de a deschide și alte tronsoane de străzi din centrul orașului, unde  până în prezent era restricționat accesul sau chiar blocată circulația. Este vorba de str. Maria Cebotari, tronsonul 31 august-Ștefan cel Mare și Sfânt”, a spus edilul capitalei.

Astfel, începând cu ziua de mâine, vor fi demontate indicatoarele rutiere de pe str. Sfatul Țării și semaforul va fi funcțional, după care urmează str. Maria Cebotari. Străzile vor fi cu sens unic de deplasare.

Ion Ceban a mai adăugat că în prezent se examinează posibilitatea de modificare a sensurilor de circulație pe strada Serghei Lazo, într-un singur sens, cu direcția de deplasare spre str. Mihail Kogălniceanu. Și str. Maria Cebotari va deveni una cu direcția de circulație cu sens unic – din Str. Mihail Kogălniceanu spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.