Primarul Capitalei anunță când ar putea apărea autobuze noi pe străzile Chișinăului

Dacă CMC-ul vota anterior proiectul care dădea start negocierilor de procurare a autobuselor pentru municipiul Chișinău, în iunie, autobuzele deja erau să fie în capitală. Cel puțin asta spune edilul capitalei Ion Ceban în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul TV Moldova 1.

„Problema parțială ar fi fost exclusă de pe ordinea de zi. S-a decis a fi creată o comisie, comisia a fost creată, urmează să vină cu aceste propuneri și la o eventuală ședință a consiliului municipal, chiar mă aștept ca aceste propuneri să fie puse pe masă. Am mai spus, dacă se găsește o soluție mai optimă preț-calitate, am zis, poftim. Dar două luni de zile deja le-am pierdut”, a spus primarul.

Ion Ceban spune că și-ar dori ca în acest an să nu fie procurate unități noi, pentru că acest lucru ar îngreuna situația din capitală.

„Sper că celelalte fracțiuni din CMC, care au spus că ar putea să găsească soluții, vor veni cât mai repede cu una în acest sens”, a precizat edilul capitalei.

De menționat este faptul că pe data de 28 aprilie, CMC se întrunește în ședință pentru a discuta modificări la bugetul municipiului Chișinău.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.