Primăria Chișinău va semna Acordul de colaborare cu orașul Surgut din Federația Rusă. Ce va avea de câștigat municipalitatea în urma semnării

Primăria Chișinău va semna Acordul de colaborare cu orașul Surgut din Federația Rusă. Primarul general Ion Ceban afirmă că își propune ca să aibă o cooperare foarte bună pe mai multe segmente.

„În prezent sunt pregătite toate procedurile protocolare. Despre acest subiect, dar și altele am discutat în cadrul unei întîlniri extinse în format online între mai mulți reprezentanți și oficiali de rang înalt din regiunea autonomă Hantî-Mansiisk – Ugra și Republica Moldova.

Este binevenită semnarea acestui Acord de colaborare, cu atât mai mult că potrivit datelor oficiale, în regiune locuiesc peste 10 mii de moldoveni.

Am comunicat că putem merge cu o echipă din cadrul Primăriei Chișinău, pentru schimb de experiență și bune practici în diverse domenii”, a declarat Ceban.

Edilul a punctat că primăria are o relații foarte bune cu Moscova, Sankt Petersburg, Kazan, Obninsc, dar și alte orașe din Federația Rusă, iar ca rezultat municipalitatea a reușim să realizăm mai multe proiecte în comun.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.