Primăria Chișinău încurajează utilizarea bicicletelor în Săptămâna Europeană a Mobilității

Primarul General, Ion Ceban, anunță că Primăria Chișinău promovează utilizarea bicicletelor în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității.

Cu această ocazie, spune edilul, astăzi, viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, a oferit astăzi biciclete pretorilor și șefilor unor subdiviziuni municipale.

Acest demers face parte dintr-o inițiativă de promovare a transportului alternativ în oraș.

„Ne propunem să promovăm transportul alternativ în Chișinău, încurajând utilizarea bicicletelor ca o soluție ecologică. Pe viitor, ne dorim să dezvoltăm mai mult infrastructura pentru biciclete și să încurajăm angajații Primăriei să le folosească. Vrem să vedem cât mai multe biciclete în fața Primăriei și în întreg orașul” a declarat Ion Ceban, citându-l pe viceprimarul, Ilie Ceban.

Amintim că pe str. 31 August 1989 a fost amenajată cea mai lungă pistă pentru bicicliști din oraș, cunoscută sub numele de „Coridor Verde”.

Primăria Chișinău se angajează să sprijine și în continuare inițiativele care contribuie la un oraș mai verde și mai sustenabil, promovând astfel un stil de viață sănătos și responsabil din punct de vedere ecologic.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.