FOTO // Președintele țării l-a vizitat pe veteranul Mihail Mitrofan, în vârstă de 94 de ani

A supraviețuit în cel mai sângeros război și a ajuns la 94 de ani să-și vadă cei 21 de nepoți și 23 de strănepoți. Povestea lui Mihail Mitrofan din Cantemir.

Președintele țării, Igor Dodon, a informat medicii din Cantemir despre decizia de a declara anul 2020 – Anul Lucrătorului Medical, precum și despre inițiativa de a majora de două ori salariile tuturor angajaților din sistemul de Sănătate. Șeful statului, aflându-se într-o vizită de la lucru în sudul țării, a inspectat spitalul raional.

Igor Dodon s-a întâlnit și cu președintele raionului, Anatolie Ichim, și a discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea social-economică a regiunii, inclusiv problemele din agricultură, asigurarea cu apă, gazificarea și reabilitarea drumurilor.

“L-am vizitat pe veteranul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, Mihail Mitrofan, în vârstă de 94 de ani, decorat cu Ordinul Marelui Război pentru Apărarea Patriei de gradul II și cu alte 12 distincții. De asemenea, în cei aproape 60 de ani de activitate, Mihail Mitrofan s-a învrednicit de Ordinul „Slavă Muncii”. El are șapte copii, 21 de nepoți și 23 de strănepoți. L-am felicitat pe domnul Mitrofan cu ocazia Zilei Victoriei, care a fost marcată recent, și i-am înmânat Ordinul Republicii, distincția supremă a țării”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.