Președintele PSRM: Situația din Capitală se schimbă spre bine în fiecare zi

Despre mersul implementării proiectelor menite să ridice nivelul de trai al chișinăuienilor a discutat, astăzi, președintele PSRM, Igor Dodon, cu fracțiunea municipală a socialiștilor.

În special, s-a discutat despre realizarea proiectului „Curte Confortabilă” lansat de la inițiativa socialiștilor. Proiectul prevede reparația drumurilor din curțile blocurilor de locuit din Chișinău și suburbii, amenajarea locurilor de parcare, terenurilor sportive, spațiilor de joacă pentru copii, lucrări de înverzire. Pentru realizarea acestui proiect, la inițiativa deputaților socialiști, în bugetul de stat pentru acest an au fost alocate suplimentar 40 de milioane de lei.

Igor Dodon a discutat cu consilierii PSRM și despre proiectele de lege de eficientizare a activității autorităților publice locale, ce urmează a fi adoptate de Parlament.

Președintele PSRM a declarat că este mândru să constate că situația din Capitală se schimbă vizibil spre bine în fiece zi. Potrivit liderului PSRM, acest lucru este posibil grație colaborării eficiente dintre primarul Ion Ceban și echipa PSRM din Consiliului Municipal Chișinău.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.