Preşedintele PPDA o acuză pe Maia Sandu de faptul că a deturnat cursul european al Republicii Moldova

Lidera PAS, Maia Sandu, este acuzată din nou de faptul că îşi face PR politic de pe urma donaţiilor primite de Republica Moldova din România, pe care şi le atribuie nejustificat. De această dată, atacul frontal vine chiar din partea preşedintelui PPDA, Andrei Năstase, şi a fost lansat în cadrul emisiunii „Loc de Dialog”, de la Radio Moldova.

„Aţi văzut şi cu aceste ajutoare primite din România şi din întreaga lume. Noi am mulţumit poporului român, dar nu am făcut PR pe acest lucru şi aşa vom face şi de acum încolo. Membrii PPDA nu au apelat la mijloace venite de la stat sau la donaţii, ci au scos bani din buzunarele lor au scos nişte bani, pentru a ajuta medicii moldoveni”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul PPDA a acuzat-o pe Maia Sandu şi de faptul că a cedat nejustificat puterea în toamna anului trecut şi că, din acest motiv, Republica Moldova ar fi ratat implementarea mai multor reforme.

„Astăzi am fi continuat nişte reforme, am fi avut reforma justiţiei. Moldova ar fi fost mai aproape de România, mai aproape de Europa, de lumea civilizată. Aici e marea problema, a diferenţei de abordare dintre noi şi alţii”, a mai spus Andrei Năstase.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.