Președintele a vizitat spitalul din Hâncești, unde activează 380 de angajați

Președintele Igor Dodon își continuă vizitele de lucru în teritoriu. Astăzi șeful statului se află în raionului Hâncești, unde a mers la Spitalul raional cu 380 de angajați.

În prezent aici se tratează 13 pacienți contaminați cu COVID-19. Șeful statului a adresat mulțumiri personalului medical pentru eforturile considerabile depuse în combaterea răspândirii virusului și a transmis administrației spitalului, conferite celor mai buni angajați ai instituției.

Președintele a discutat cu angajații spitalului despre dublarea de salarii, care se va produce în 3 etape. În prima, care se va produce la 1 septembrie, salariile vor crește cu 30%.

La Hâncești, președintele a discutat și despre amendamentele la buget care au intrat recent în vigoare și datorită cărora aproape un milion de cetățeni ai Moldovei, care fac parte din diferite categorii sociale, vor beneficia de ajutor financiar. Șeful statului a vorbit și despre lucrările de reabilitare a drumurilor în cadrul programului național „Drumuri bune pentru toți”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.