Președintele a reiterat că el pledează pentru anticipate după alegerile prezidențiale

Oamenii vor politicieni responsabili și de nădejde. Președintele Igor Dodon spune că aceste mesaje îi sunt transmise de cetățeni la fiecare vizită pe care o efectuează în teritoriu.

”Oamenii s-au săturat de vorbe goale. Oamenii vor rezultate concrete. Vor președinte, premier dacă a spus – face”, a declarat Dodon în cadrul ediției ”Președintele răspunde”.

Potrivit șefului statului, cetățenii îi spun că nu mai vor politicieni care promit și nu fac nimic. De asemenea, oamenii nu vor să vină la putere ”alții care să dea totul peste cap”

”Dacă comparăm ceea ce s-a obținut acum față de ceea ce se promite, oamenii spun: lasă că am văzut din aceștia care promit, noi vedem că în situație grea ne dați și cu agricultura și cu pensiile, salariile și pensiile se plătesc la timp, ați mai găsit bani și ați dat medicilor. De aceea, noi nu mai credem pe nimeni care promit. Vă știm pe voi și nu vrem să vină altcineva pentru că vor da totul peste cap”, a spus Dodon.

”Foarte des aud unii oponenți, care deja s-au lansat în campania, că sunt gata să dea 2 mii de lei pensie. Cu toate că ne întrebăm – unde au fost anul trecut sau în anțărț. Alții promit altceva. Nu tot ceea ce strălucește e aur. Oamenii vor să fie stabilitate, responsabilitate. Oamenii vor politicieni de nădejde. Nu din aceștia care umblă și vorbesc pe Facebook și la vorbesc la toate întrevederile că votați-ne că noi vă vom da asta”, a mai declarat președintele țării.

Igor Dodon a mai spus că o altă întrebare care-i este adresată de oamenii cu care se întâlnește în teritoriu este: cât vor mai suporta deputații care nu fac nimic în Parlament și ce facem cu Parlamentul. În acest context, președintele a reiterat că el pledează pentru alegeri parlamentare anticipate după alegerile prezidențiale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.