Președintele a comentat incidentul de la președinție: Pentru a te arunca pe mașină ”multă minte nu trebuie”

Să-și lase Porsche-ul și mănușile albe la Chișinău și să vină să discute cu oamenii. Așa a reacționat președintele Igor Dodon la gestul deputatului din grupul Candu, Vladimir Cebotari, care s-a aruncat pe capota automobilului de serviciu al SPPS în timp ce ieșea din curtea președinției.

Șeful statului a declarat în timpul emisiunii ”Președintele răspunde”, că politicienii adevărați ar trebui să vină cu soluții la situația din țară, să susțină Guvernul în acțiunile de combatere a pandemiei, crizei economice, iar pentru a te arunca pe mașină ”multă minte nu trebuie”

”Poți să te tunzi chilug și să sari pe mașină. Așa făceau  bandiții în anii 90. Dar încearcă să asiguri un miliard de lei pentru drumuri bune, să rezolvi problemele agricultorilor. Nu trebuie să sară pe mașini, ci să vină prin sate să discute cu lumea. Să-și lase Porsche-ul și mănușile albe la Chișinău și să vină să discute cu oamenii. Mare deștepți și patrioți ăștia din ”Vând Moldova” sau Pro Moldova. Oamenii le zic ”Vând Moldova” și așa și este, bandiți, despre ce poți discuta cu ei”, a spus președintele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.