Premierul, Ion Chicu, spune că protestul de azi este organizat de Usatîi și Șor

În spatele protestului eșuat din centrul Capitalei stau politicianul Renato Usatîi și hoțul de miliarde, fugarul, Ilan Șor. De această părere este premierul, Ion Chicu, care a scris o postare pe rețelele sociale, în care explică acțiunile Guvernului pentru a ajuta participanții la războaie și conflicte armate. „În pofida situației pandemice dificile în țară și în lume, unii politicieni iresponsabili organizează și îndeamnă veteranii să participe la proteste în masă. Bineînțeles, că pe un Usatîi sau un Șor, sănătatea sau viața veteranilor este ultimul lucru pe care-i interesează. Destabilizarea – acesta este visul lor azuriu”, a scris Chicu pe Facebook.

Printre protestatari, mulți sunt membri și activiști ai PPDA. Jurnaliștii scriu că măștile de protecție și mănușile, care sunt la mai mulți participanți la protest, au fost asigurate “de către Renato Usatîi, pe banii lui Șor”.

Protestatarii, printre altele, au criticat traseismul politic din Parlament, unde “deputații se vând cu câte 300-400 de mii de dolari”.

Presa a scris că protestul de azi ar fi finanțat de către oligarhul de la Tiraspol, Victor Gușan, proprietar al grupului Sheriff, dar și oligarhul, Ilan Șor, dat în căutare internațională în dosarul furtului miliardului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.