Premierul Ion Chicu s-a interesat cum decurge reconstrucția drumului

Prim-ministrul Ion Chicu a vizitat un șantier de construcție a drumului Chișinău-Ungheni-Sculeni, unde se construiește o lungime de 18 km de drum, transmite stiridinmoldova.md.

În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 60% și rămâne de construit tronsoanele din orașele Strășeni și Vatra.

Premierul s-a interesat cum decurge reconstrucția drumului, dacă sunt respectate normele de calitate și dacă există o conlucrare eficientă cu autoritățile și alte organizații implicate.

Reprezentantul companiei constructoare l-a asigurat pe premier de calitatea lucrărilor și a menționat că drumul va fi dat în exploatare la finele lunii august 2020.

Responsabilii companiei constructoare au solicitat de la Executiv susținere în impulsionarea procesului de înlocuire a pilonilor rețelei electrice de distribuție, pe segmentul localității Vatra.

Șeful Guvernului a transmis această sarcină ministrului Economiei și Infrastructurii.

Potrivit contractului, drumul Chișinău-Ungheni-Sculeni urma să fie dat în exploatare încă în anul 2016 și pe motivul întârzierii, compania constructoare suportă sancțiuni.

Costul proiectului este de peste 23 de milioane de euro și lucrările vor fi încheiate în anul 2020.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.