Potrivit liderului PDM, obiectivul democraţilor este să ofere țării în continuare o guvernare stabilă, responsabilă și eficientă

Partidul Democrat din Moldova a dat curs invitației președintelui ţării, Igor Dodon, de a avea consultări pentru a depăși criză post-electorală. Potrivit liderului PDM, Vlad Plahotniuc, obiectivul democraţilor este să ofere țării în continuare o guvernare stabilă, responsabilă și eficientă, transmite stiridinmoldova.md cu referire la publika.md.

„Noi vom analiza toate opțiunile existente anume din această perspectivă. Am ascultat și poziția Partidului Socialiștilor și am constatat că, în ceea ce privește chestiunile sociale, sunt mai multe subiecte unde avem viziuni asemănătoare cu ei, dar avem și diferențe de viziuni pe alte zone, în special pe dimensiunea politică. Urmează să analizăm ceea ce am auzit astăzi, să vedem în ce măsură putem continua discuțiile și dacă, în fond, e posibil un dialog constructiv între noi”, a menţionat Vlad Plahotniuc.

Totodată, liderul PDM a declarat că cetățenii așteaptă de la politicieni să-și respecte angajamentele electorale și să continue toate proiectele bune, precum: majorarea salariilor și a pensiilor, majorarea indemnizațiilor pentru copii, proiectului „Drumuri Bune”, crearea locurilor de muncă, dezvoltarea economiei, îmbunătățirea calității educației și modernizarea medicinei”.

În concluzie, Vlad Plahotniuc a menţionat că este regretabil că PAS şi PPDA au refuzat să participe la discuţii.

„Regretăm că cele două partide din Blocul electoral ACUM au refuzat astăzi din nou dialogul cu partidele parlamentare, punându-și orgoliul și încăpățânarea mai presus de interesul cetățenilor, inclusiv a celor care i-au votat”, a conchis Vlad Plahotniuc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.