Poliția din Bălți mai așteaptă 200 de mii de lei promiși de Usatîi în decembrie 2019

Renato Usatîi este poreclit în lumea politică drept “Balabol”, adică persoană care își schimbă foarte des afirmațiile și care nu realizează promisiunile. În funcția de primar al municipiului Bălți, acesta s-a remarcat cu două promisiuni publice pe care le-a sponsorizat la greu pe rețelele sociale ca să vadă câți mai mulți oameni “cât de darnic este”. Promisiunile, de ajutor material, n-au fost însă realizate.

“De Ziua Poliției Naționale (18 decembrie, 2019), aniversată la Bălți, primarul Renato Usatîi, pe lângă cuvinte de felicitare, a oferit Inspectoratului de Poliție Bălți un certificat în valoare de 200.000 de lei, din propriile resurse. Edilul a declarat că banii sunt îndreptați pentru montarea camerelor video în oraș, care ar urma să simplifice munca polițiștilor la descoperirea infracțiunilor.” Această știre poate fi ușor găsite pe mai multe resurse media, care sunt finanțate de Usatîi.

Au trecut aproape 10 luni, dar promisiunea lui Renato Usatîi așa și nu a fost realizată. Sursele noastre de la IP Bălți ne-au comunicat că nu au fost transferați nici banii (200 000 de lei), nici camere video nu au fost montate în oraș.

Mulți își amintesc și o altă promisiune a edilului de la Bălți, făcută la începutul pandemiei în Moldova, că își vinde mașina de lux, un Rolls Royce Cullinan, iar banii obținuți îi va dona medicilor din oraș. Costul mașinii este de circa 342 de mii de euro. Promisiunea a fost făcută pe 2 aprilie, dar suntem deja la mijlocul lunii septembrie și banii încă nu au ajuns la doctori.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.