Poliția de Frontieră descoperă cinci permise de conducere falsificate în ultimele 72 de ore

Angajații Poliției de Frontieră au demarat cercetări pe numele a cinci persoane care dețineau permise de conducere cu semne vădite de falsificare.

Potrivit Poliției de Frontieră, toate cele cinci cazuri au fost înregistrate în ultimele 72 de ore. Persoanele cercetate s-au prezentat pentru a ieși din Republica Moldova.

Așadar, în punctul de trecere a frontierei Cahul, oamenii legii au depistat două permise de conducere ucrainene falsificate: unul aparținea cetățeanului Armeniei și celălalt – unui cetățean ucrainean.

De asemenea, două persoane cu dublă cetățenie (MDA/ROU) aveau asupra lor un permis de conducere moldovenesc și altul rusesc, ambele fiind evidente falsificate.

Totodată, în punctul de trecere a frontierei Ceadâr-Lunga 1, un șofer moldovean a prezentat printre documentele de călătorie și permisul de conducere moldovenesc. Din primele cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că acest permis era falsificat. În cadrul audierilor, conaționalul a recunoscut că permisul ar fi fost perfectat printr-un intermediar, însă credea că este unul veridic.

În continuare, investigațiile sunt desfășurate de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD, sub aspectul comiterii infracțiunii de folosire și deținere a actelor oficiale false (art. 361 Codul penal al R. Moldova). 

Foto: Border.gov.md

sursa

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.