Plahotniuc: Am votat pentru PDM, singurul partid care poate guverna ţara

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, este cel mai matinal oficial care și-a exercitat dreptul vot. Președintele PDM a mers la secția de votare la 7.30 la secția numărul 10 din sectorul Centru al municipiului Chișinău. Acesta spune că a optat pentru singurul partid care poate guverna ţara, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

„Am votat pentru PDM, am votat pentru unicul partid care, prin ordinea și disciplina aduse în instituții și în țară, prin politicile economice promovate, a reușit să aducă în bugetul țării cu 15 miliarde de lei mai mult decât au făcut-o guvernările precedente. PDM, cu acești bani, a reușit să majoreze salariile și pensiile, să construiască drumuri bune în toată țara, să lanseze proiectul „Prima Casă” pentru tineri, să majoreze indemnizațiile și ajutoarele, să majoreze indemnizația la nașterea copilului până la 10 mii de lei, să ofere familiilor pentru fiecare copil câte 200 de lei lunar până la 18 ani, să ofere medicamente gratis, să ofere pensionarilor 600 de lei de Crăciun și va oferi și de Paști și multe, multe altele”, a declarat Vlad Plahotniuc după ieșirea din secția de vot.

De asemenea, liderul democrat a precizat că a votat „pentru ca Moldova să nu mai nimerească din nou pe mâinile partidelor de opoziție incompetente, care vor să vină la guvernare să stopeze indemnizațiile și ajutoarele, să micșoreze salariile și pensiile, să închidă școlile, cum au mai făcut-o, și să arunce țara în haos și sărăcie.”

Acesta a îndemnat alegătorii să-şi dea votul pentru candidaţii democraţi din întreaga ţară.

„Vă îndemn pe toți să mergeți la vot și să votați pentru cei trei trandafiri, pentru unicul partid care poate să asigure, în continuare, stabilitatea politică în țară și dezvoltarea economică. Votați Partidul Democrat și candidații PDM în circumscripții!”, a mai spus Vlad Plahotniuc.

„La referendum, am votat pentru ca dorința oamenilor să devină realitate. Ei își doresc un Parlament mai eficient. Își doresc ca aleșii lor să fie responsabili și să îi poată sancționa dacă nu-și fac treaba”, a precizat, totodată, fruntaşul democrat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.