PewDiePie, cel mai mare youtuber din lume s-a însurat

Felix Kjellberg alias PewDiePie trăiește momente de vis alături de Marzia Bisogin. Cei doi au trecut la nivelul următor și s-au căsătorit, transmite stiridinmoldova.md.

PewDiePie s-a căsătorit, ceremonia având loc în Londra, locul în care îndrăgostiții s-au cunoscut în urmă cu opt ani de zile. Vloggerul suedez, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu scriitoarea italiană, Marzia Bisognin, în vârstă de 26 de ani, într-o locație de poveste. Ceremonia a avut loc în incinta unei grădini botanice, special amenajată pentru astfel de evenimente.

PewDiePie a făcut anunțul pe conturile sale oficiale de Instagram și Twitter, acesta postând următorul mesaj: „Ne-am căsătorit! Mai fericit de atât nu puteam să fiu. Sunt așa de norocos că-mi voi trăi viața cu această femeie uimitoare.”

Marzia, care a devenit cunoscută după continuturile din lumea modei postate pe canalul ei oficial de YouTube, a ținut să posteze și ea un mesaj emoționant, legat de acest eveniment important din viața celor doi.

„Ieri, 19 august – după exact 8 ani de când ne-am cunoscut, ne-am sărbătorit nunta cu cei mai apropiați prieteni și familiile noastre. A fost cea mai frumoasă zi din viața mea, pe care o voi prețui cel mai mult.

Sunt atât de recunoscătoare pentru toți oamenii care și-au făcut timp să participe la eveniment și care ne-au ajutat să sărbătorim nunta noastră.

Simt că sunt cea mai norocoasă și iubită persoană. Este incredibil că-l pot numi acum pe Felix „soțul meu” pentru tot restul vieții noastre.”, a scris frumoasa italiancă.

PewDiePie (Felix Kjellberg) s-a născut pe 24 octombrie, 1989, în Gothenburg (Suedia). În anul 2010 și-a deschis canalul său de YouTube, pe când era student la Facultatea de Tehnologie din Suedia, iar în anul 2011 acesta s-a retras de la facultate pentru a se concetra mai mult pe canalul său de YouTube.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.