Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Peste 60 de mii de lei costă pagubele din Parlament, organizat de PAS cu DA - Știri din Moldova

Peste 60 de mii de lei costă pagubele din Parlament, organizat de PAS cu DA

Pagubele provocate de deputații PAS și DA în parlament se ridică la peste 60 de mii de lei. Anunțul a fost făcut de Secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu. Acesta a precizat că mai mult aparataj electronic s-a deteriorat total, iar suma prejudiciului este de aproape 16 mii de lei. Totodată, o parte din utilaj a fost distrusă parțial, prejudiciul fiind de 46 de mii lei.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a solicitat să se facă o investigație internă și să se stabilească concret cine se face vinovat de deteriorarea bunurilor Parlamentului, procurate din banii publici.

” Dacă vom continua tot așa nu vom avea din nou unde munci, vom căuta să închiriem clădiri. Noi nu facem economii ca cineva să își bată joc”, a spus Greceanîi.

Deputații PSRM au cerut ca cei care se fac vinovați de bunurile distruse în Parlament să achite reparația din propriul buzunar.

Amintim, în cadrul ședinței de joi a Parlamentului, deputații PAS au blocat tribuna, au smuls mai multe microfoane, iar președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu, a aruncat apă  peste utilaj. În rezultat, a ars întregul bloc electronic amplasat pe masa președintelui Parlamentului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.