Peste 1400 t de motorină, donată de guvernul român, deja a fost repartizată la 190 fermieri

Peste 1400 de tone de motorină, donată de guvernul român, a fost repartizată la 190 de agenți economici din țara noastră. Despre aceasta Gheorghe Tretiacov, directorul Agenției Rezerve Materiale, i-a comunicat ministrului de Interne Pavel Voicu, în cadrul unei ședințe de lucru. Tretiacov susține că la repartizarea combustibilului nu se trece fără incidente.

“Am avut caz când am ajuns cu motorina până la un agent economic acasă, la 18.30-18.40, unde dumnealui ne-a comunicat că lucrează doar până la ora 18.00. Că îi timpul lui liber. Am fost nevoiți să întoarcem mașina de la Orhei la Ocnița, cu aproape patru tone de motorină ”, a menționat Gheorghe Tretiacov.

Până în prezent, Republica Moldova a primit aproape 5 mii de tone de motorină de la guvernul român, urmând să mai beneficieze de o mie de tone, până la sfârșitul lunii iulie.

Pavel Voicu a solicitat ca motorina să fie repartizată agricultorilor în termeni utili, pentru ca aceștia să reușească să o folosească la strângerea roadei. Totodată, ministrul a precizat că procedura trebuie să fie una transparentă .

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.