Pentru Dodon data de 9 mai este și va fi ziua când marcăm Ziua Victoriei

Igor Dodon susține că data de 9 mai pentru el este și va fi ziua când marcăm victoria asupra fascismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Liderul PSRM a declarat că dacă va avea posibilitate va participa și în acest an la Marșul Victoriei și acțiunea ”Regimentul nemuritor” din Chișinău.

”Sunt întrebat dacă 9 mai este Ziua Europei sau Ziua Victoriei. Pentru mine 9 mai întotdeauna a fost Ziua Victoriei. În Moldova, 9 mai a fost, este și va fi Ziua Victoriei. Noi suntem obligați să ținem minte această dată. Am văzut că unele asociații au venit cu îndemnul ca pe data de 9 mai să organizăm un Marș al Victoriei la Chișinău. Voi participa la acest eveniment, dacă voi avea posibilitate”, a declarat Dodon la emisiunea de vineri.
Președintele PSRM a menționat evenimentul trebuie organizat cu respectarea strictă a tuturor regulilor sanitar-epidemiologice impuse în pandemie.
Amintim, la 9 mai, în Chișinău va fi organizat Marșul Victorie și acțiunea ”Regimentul nemuritor”. Marșul va începe în PMAN și va continua spre Complexul Memorial Eternitate.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.