Pavlovschi vicepreședinte PPDA și așa-zis ministru al Justiției în guvernul votat de «Alianța Kozak» este fratele lui Oleg Iurkovschi

Demnitate și adevăr în stilul alianței Kozak – ministrul justiției în guvernul ilegal al PSRM-ACUM – fratele și apărătorul unui ucigaș fugit din țară, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

Stanislav Pavlovschi, fost judecător la CEDO, acum vicepreședinte PPDA și așa-zis ministru al Justiției în guvernul votat de «Alianța Kozak» este fratele lui Oleg Iurkovschi, fost polițist, condamnat pentru omor. 
Potrivit deschide.md, Iurcovschi, alături de alți doi foști polițiști, au răpit și au ucis un bărbat, pentru a-l deposeda de 15 mii de dolari pe care îi aveau asupra lor. Cadavrul a fost aruncat într-o fântănă.
Iurcovschi a fost apărat de către fratele său, Stanislav Pavlovschi. Deschide.md notează că Iurcovshi, alături de ceilalți doi polițiști condamnați au fugit din țară.
«În 2015, Curtea Supremă i-a condamnat pe cei trei polițiști la câte 7 ani de închisoare pentru concurs de infracțiuni. De asemenea, instanța a păstrat decizia de la Apel, potrivit căreia fiecare dintre ei urma să achite câte 100 000 de lei familiei bărbatului pe care l-au sechestrat și bătut. Cu toate acestea, niciunul nu este astăzi după gratii. Ei au dat bir cu fugiții imediat ce instanța de fond a dispus eliberarea lor.
În perioada când dosarul lor se afla în instanță, a fost găsit cadavrul bărbatului pe care ei l-au sechestrat, iar din ziua sechestrului nimeni nu a mai știut nimic despre victimă. Prin urmare, pe numele lui Oleg Iurcovschi, Alexandru Smoliacov și Vitalie Sârbu a fost pornit un al doilea dosar pentru omor. Acesta este și astăzi pe rolul Judecătoriei Chișinău.
În toată această perioadă, cei trei polițiști erau apărați în instanță inclusiv de Stanislav Pavlovschi. 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.