Pavel Filip, despre reabilitarea traseului Chişinău-Ungheni: Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții. Cu sau fără ei, drumul va fi reparat

Firma care face lucrările de reparaţie a traseului Chișinău-Ungheni a fost somată de premierul Pavel Filip să termine lucrările în cel mai scurt timp. După ce a inspectat şantierul, Filip spune că reabilitarea drumului durează prea mult, iar acest fapt constituie o bătaie de joc la adresa cetăţenilor, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Am dat termen două zile Ministerului Economiei și Administrației de Stat a Drumurilor să discute cu firma care face lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni, să ia o decizie și să spună deschis dacă porțiunea va fi finalizată în termen”, a declarat Pavel Filip.

Premierul a mai spus că oamenii vor să meargă pe un drum de calitate.

„Pe oameni nu îi interesează motivele pentru care lucrările întârzie, nu îi interesează că această firmă plătește din 2016 penalități de 360 mii de euro, oamenii vor să meargă pe drum de calitate. Și noi avem o responsabilitate în fața cetățenilor.

Dacă această companie nu își poate onora obligațiile, noi vom găsi soluții. Cu sau fără ei, drumul va fi reparat”, a mai spus Pavel Filip.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.