PAS beneficiază de serviciile companiei, care a lucrat pentru Plahotniuc, costul cărora începe de la 500.000 euro

Veaceslav Platon a declarat în cadrul dezbaterilor electorale că PAS primește consultanță de la aceeași companie ”Majoritas”, de la care a primit cândva consultanță și Vladimir Plahotniuc. Acesta susține că doar atunci când oamenii vor conștientiza gravitatea aceste probleme, vom scăpa de așa partide. În cadrul unei emisiuni, Igor Grosu a confirmat că într-adevăr partidul are un contract încheiat cu Lucian Despoiu, care însă a costat partidul puțin peste 100.000 de lei.

”Înainte de toate, cetățenii când votează trebuie să conștientizeze pentru cine votează. De exemplu când aflăm că fracțiunea PAS declară la CEC că a încheiat contract cu Lucian Despoiu, care anterior a slujit pentru Plahotniuc, costul cărora începe de la 500.000 euro. Despoiu este responsabil de cele sute și mii de conturi fake, care au misiunea de a crea impresia de susținere a partidului, manipulează oamenii, creează iluzii că o mare parte din oameni susțin un partid sau altul. Acesta va fi cel mai bun filtru pentru a scăpa de așa partide, oamenii să înțeleagă asta”, a menționat Veaceslav Platon.

Menționăm că despre prețul serviciilor a comunicat și Renato Usatîi într-o altă emisiune că PAS ar avea parte de consultanță străină, lucru interzis prin lege.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.