Partidul Democrat rămâne ȋn continuare, deschis dialogului pentru formarea cât mai rapidă a unei majorități parlamentar

Partidul Democrat rămâne, ȋn continuare, deschis dialogului pentru formarea cât mai rapidă a unei majorități parlamentar. Este mesajul transmis de liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, președintelui Igor Dodon, în cadrul consultărilor de astăzi, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

«Ȋn cadrul consultărilor de azi, i-am transmis Președintelui Igor Dodon că Partidul Democrat rămâne, ȋn continuare, deschis dialogului pentru formarea cât mai rapidă a unei majorități parlamentare», a sc ris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Plahotniuc a mai spus că PDM își dorește depășirea urgentă a blocajului politic, care ar putea aduce Moldova într-o nouă criză.

«Ne dorim să depășim actualul blocaj politic și să evităm ca Republica Moldova să alunece ȋntr-o criză, care ar avea grave consecințe sociale și economice. Suntem flexibili, nu ne ținem de funcții sau de portofolii, ci vrem doar să punem ȋn practică programul electoral, pe baza căruia oamenii ne-au votat», a mai scris liderul PDM. 

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.