Până în anul 2025, investițiile anuale în construcția și reabilitarea drumurilor naționale și locale vor constitui cel puțin 40 miliarde de lei

Igor Dodon anunță despre inițierea unui proiect de construcție a unei autostrăzi pe teritoriul Moldovei, de la granița cu România până la hotarul cu Ucraina. Potrivit programului electoral al lui Igor Dodon, această autostradă face parte din Coridorul Paneuropean de transport.

Totodată, Igor Dodon dă asigurări că șoseaua de centură a Chișinăului va fi finalizată în anul 2024.

Igor Dodon susține că, până în anul 2025, investițiile anuale în construcția și reabilitarea drumurilor naționale și locale vor constitui cel puțin 40 miliarde de lei. În acest an, în Moldova, pentru restaurarea și construcția drumurilor de toate nivelele au fost alocate 7 miliarde de lei.

”Se știe că drumurile reprezintă sistemul sanguin al țării noastre. Sunt necesare noi artere de transport. Investiția în drumuri bune este o investiție în viitorul nostru. Chiar și acum, în timpul pandemiei, am reușit să facem multe lucruri. În următorii patru ani, vom asigura toate orașele și satele cu o rețea rutieră și o infrastructură de înaltă calitate”, susține Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.